odległość 2 punktów od siebie ...
sum1has2beboss:

Ile wynosi odległość punktu P=(1,3) od środka odcinka o końcach A=(−3,4), B=(5,6)?
1 maj 15:19
ICSP: 2
1 maj 15:19
sum1has2beboss: a jak to obliczyć?
1 maj 15:22
M4ciek:
Policz środek odcinka IABI ⇒ S = (1,5)
Następnie Odległość ISPI = √(1 − xs)2 + (3 − ys)2 = ...
1 maj 15:22
sum1has2beboss: a jak to obliczyć?
1 maj 15:22
M4ciek:
Ehh z czytania ze zrozumieniem powinienem mieć 0 pkt , spytałeś ile ? To
ICSP napisał 2
1 maj 15:23
sum1has2beboss: dzięki!
1 maj 15:23