http://www.zadania.info/n/5232614
Absolwent :): http://www.zadania.info/n/5232614
Jeśli ktoś może to proszę aby zobaczył, które odpowiedzi powinny być w zadaniach 10 i 12.
Ja doszedłem do wniosku, ze w tych zadaniach właściwą odpowiedzią będzie D, ale nie jestem
pewny

.
1 maj 13:54
Godzio:
Która ? Podstawowa czy podstawowa + ?
1 maj 13:54
Absolwent :): Podstawowa
1 maj 13:55
Godzio:
Oba są D
1 maj 13:56
Ajtek: D
1 maj 13:57
Godzio:
10 − wystarczy odczytać z tablic kąt
12 − a < 0 − to oznacza że funkcja jest malejąca czyli idzie od lewej do prawej w dół, b < 0 −
to oznacza, że punkt przecięcia z osią OY jest poniżej 0
1 maj 13:57
Murzynek: 9 zad, w podstawowej + rozwiazuje sie jakims sprytnym sposobem, czy po prosru przemnazaniem..?
1 maj 13:57
Godzio:
Sprytnym, to jest wzór skróconego mnożenia, a dokładnie różnica sześcianów
1 maj 14:01
Absolwent :):

Godzio a w zadaniu 19 trzeba zrobić, tak?
Ja zrobiłem to w następujący sposób:
h=3
√3
1 maj 14:16
Absolwent :): ?
1 maj 14:32
Ajtek: Tak

.
1 maj 14:39
karolina: PODSTAWOWA 14 zadanie

w cigu geometrycznym A1=3 A2=18 wtedy A4=
1 maj 14:51
karolina: 648?
1 maj 14:53
Rivi: tak
1 maj 14:54
Absolwent :): Tak, mi też tyle wyszło

.
1 maj 14:55
miś: PODSTAWOWA . Zadanie 16 . prosze o pomoc
1 maj 15:00
1 maj 15:04
Matt: A zadanie 11 podstawowa?
1 maj 16:37
Aldo: A ktoś ma odpowiedzi do matury rozszerzonej tej najnowszej z zadania info?
1 maj 17:41
Aldo:
1 maj 18:07
1 maj 18:16
Aldo: dziekuje bardzo
1 maj 18:23
Mateusz: Matt poprawna C, wystarczy podstawić i policzyć...
1 maj 18:27
Arek: Mógłbyś wrzucić też podstawową na jakiś serwer ?
1 maj 18:36
1 maj 18:41
Arek: Dziękuje serdecznie
1 maj 19:11