matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz:
PajONk:
log
6
2*log
6
18 + log
2
6
3
1 maj 13:24
Ponn:
log
6
2*(log
6
(9*2)) + log
2
6
3= =log
2
6
2 + 2log
6
3*log
6
2 + log
2
6
3= =(log
6
3 + log
6
2)
2
=log
2
6
6=1
2
=1
1 maj 13:51
PajONk:
dzięki
1 maj 14:34