123
ceaser I: coś na rozluźnienie

6:2(1+2)
30 kwi 22:23
bart: 9 !
30 kwi 22:23
M4ciek:
9
30 kwi 22:24
ceaser I: zadanko z fejsa. koleżanka sie nacięła
30 kwi 22:24
Maciuś: 9! z pozdrowieniami dla pana "kury"
30 kwi 22:25
MIKOŁAJEK: To ja mam kolejne
2+2*2=
30 kwi 22:32
Maciuś: 6 !
30 kwi 22:34
stokrotka: 9
1 maj 11:17
stokrotka: i 6
1 maj 11:17
Ania: mógłby ktoś wytłumaczyć dlaczego 9 a nie 1? Ja wiem ze to 9. ale nie umiem tego wytłumaczyć..
1 maj 12:01
stokrotka: 6:2(1+3)= 6:2*3= i rozwiązujemy po kolei.
czyli : 6:2*3=3*3=9
1 maj 12:03
Ania: no tak.. ale moj brat wkłada sobie tu nawias kwadratowy.. tzn ja mowie ze on go wstawia a on
zawziecie mówi że nie wstawł.. pokazuje mi coś takiego 6/2(1+2) i to 2(1+2) jest pod nawiasem.
mowie mu ze zrobił 6[2(1+2)] a on mowi ze nie.. ja juz nie mam sily
1 maj 12:06
Ania: pod kreską ułamkową.. nie nawiasem

.. no nic. dam sobie radę. ale dziekuje
1 maj 12:09