matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
l
NATA:
Czy mogłby mi któs wyjaśnić jak obliczyc: 16
l
o
g
2
5
− 10
2
l
o
g
4
9
= ?
30 kwi 18:17
b.:
przyda się wzór: a
log
a
b
= b
30 kwi 18:20
b.:
i jeszcze jedna wskazówka: 16=2
4
30 kwi 18:20
NATA:
aa no fakt!
dziękuję
30 kwi 18:21