.
Malwina: Uzasadnij tożsamość trygonomatryczną 1/sin
2x+1/cos
2x=4/sin
22x POMOCY




!
29 kwi 19:55
ICSP: | 1 | | 1 | | sin2x + cos2x | | 1 | | 4 | |
| + |
| = |
| = |
| = |
| |
| sin2x | | cos2x | | sin2xcos2x | | (sinxcosx)2 | | 22 | |
| | 1 | | 4 | | 4 | |
* |
| = |
| = |
| = P co kończy zadanie. |
| | (sinxcosx)2 | | (2sinxcosx)2 | | sin22x | |
29 kwi 19:59
Malwina: skąd się wzięło to 4/2
2 
29 kwi 20:09
ICSP: | 4 | | 4 | |
| = |
| = 1. Przez jeden mogę sobie przemnażać kiedy chcę. |
| 22 | | 4 | |
29 kwi 20:10
Malwina: ale z sin22x zrobiło mi się 22
29 kwi 20:12
ICSP: sin2x = 2sinxcosx
sin22x = (2sinxcosx)2 = 4sin2xcos2x
29 kwi 20:12