matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Mała;]:
wykaż że 1/ sin
2
α −1 = tg
−
2
α
29 kwi 16:26
Kejt:
1
1
czy
−1?
sin
2
α−1
sin
2
α
29 kwi 16:27
Mała;]:
1 −−−−−− − 1 sin
2
α
29 kwi 16:30
Kejt:
1
cos
2
α
P=tg
−2
α=
=ctg
2
α=
tg
2
α
sin
2
α
1
1
sin
2
α
1−sin
2
α
cos
2
α
L=
−1=
−
=
=
sin
2
α
sin
2
α
sin
2
α
sin
2
α
sin
2
α
L=P
29 kwi 16:35
Mała;]:
dzieki
29 kwi 16:48