Krótkie zadanie
ClearWhiteLight: Poszukuję rozwiązanie króciutkiego działania:
Z góry bardzo dziękuję.
28 kwi 21:15
ClearWhiteLight: Wie ktoś jak to zrobić?
28 kwi 21:22
28 kwi 21:24
abc: w mianowniku 2√3, sorry za pomyłkę
28 kwi 21:24
28 kwi 21:24
ClearWhiteLight: Ok, dzięki
28 kwi 21:25
28 kwi 21:25
Niunia85:
| 3√2−4√2 | | −√2 | | 2√3 | | −2√6 | | −√6 | |
| = |
| * |
| = |
| = |
| |
| 2√3 | | 2√3 | | 2√3 | | 12 | | 6 | |
28 kwi 21:25
Kuba: Dobra, nie wyszło mi :S
28 kwi 21:26
28 kwi 21:26
abc: czyli tylko koko błąd
28 kwi 21:26
małgosiaw: 3√2−4√22√3
28 kwi 21:28
małgosiaw: −√22√3*√3√3
28 kwi 21:34
małgosiaw: −√66
28 kwi 21:36
małgosiaw: perfekt
28 kwi 21:36