zadanie zamkniete
jak zdać maturę z matematyki: nie wiem moze mi ktos pomoc z tym zadaniem bo nie wiem od czego zaczac ....
drewaniany element ma kształt trojkata rownoraminennego ktorego ramie jest nachulone do
podstawy dlugoscie 12 cm pod katem alfa . powierchnia elementu jest rowna ...
>?
28 kwi 18:32
jak zdać maturę z matematyki:

no ja tak to widze
28 kwi 18:34
Kejt: jeśli zadanie zamknięte to podaj odpowiedzi
28 kwi 18:34
jak zdać maturę z matematyki: no moge
28 kwi 18:37
jak zdać maturę z matematyki: a 36tg alfa cm2
b 36 sin alfa cm2
c 72 tg alfa cm2
d 72 cos alfa cm2
28 kwi 18:39
Kuba:

tga=h/6
h=6tga
Pole=(12*6tga)/2=36tga j
2
28 kwi 18:40
roman: aha ok dzieki
28 kwi 18:41
roman: kuba
28 kwi 18:42
roman: mozesz mi powiedziec jak sie pisze normaalna trzcionka na rysunkach
28 kwi 18:42