matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
j
ja:
narysuj wykres funkcji f. podaj równanie asymptoty poziomej oraz zbiór wartości funkcji: a) f(x)=4 dp potęgi x + 3
28 kwi 16:43
gsdgd:
a) f(x) =4
x
+3
6 gru 19:11
konrad:
6 gru 19:15
Przemek:
f(x)=−3
−
x
21 lis 20:01
aser:
8 sty 18:38