Zaokrąglanie liczb
kurzel131: Mam maly problem z zaokraglaniem liczb, nie wiem czy dobrze je zaokraglilem, liczylem wlasnie w
grze ile musze dni trenowac by uzyskac 2 kk mocy
Siła: 400000 − 122970 = 277030 / 968 ≈ 286
Szybkość: 800000 − 200124 = 599876 / 968 ≈ 620
Wytrzymałość: 500000 − 97766 = 402234 / 968 ≈ 416
Siła woli: 100000 − 51888 = 48112 / 480 ≈ 100
Energia Ki: 200000 − 61880 = 138120 / 480 ≈ 278
Sprawdzcie czy przy dzieleniu jak wychodza liczby dobrze zaokraglilem, trzymalem sie zasady ze
jak za przecinkiem jest 0 i 4 liczba jest bez zmian a jezeli 5 i 9 to podnosilem liczbe o 1.
28 kwi 15:57
kurzel131: up
11 cze 13:58
Nie jestem mądry: 620 dni trenować

człowieku to prawie dwa lata
11 cze 14:05
kurzel131: Calość wyszła zgodnie z tym co policzylem 4,7 lat. Zaleta tego jest to ze kazdy na lokacji
moze mi skoczyc (o ile koxy sie wyniosa). Bo na chwile obecna sprawa wyglada tak:
1 Kisame 4.500.402 j
2 Uyasah 1.643.879 j
3 Ninja 1.287.292 j
4 Katsuyuki 558.581 j
pierwsza trojka w ramach wyjasnienia nalezala/nalezy do klanu gdzie sie wygrywa ponad 200 wojen
dziennie co daje ok 111k mocy na dzien stad ta moc+ ew premie za sale treningowa, stroje i
symbole.
najwyzej nie wytrwam do konca swiata
12 cze 23:10