Wskaż liczbę rozwiązań równania
ADDA0212: Wskaż liczbę rozwiązań równania 11−xx2−−11 = 0
27 kwi 13:29
ICSP: wybacz ale nie dam rady tego przeczytać. Użyj do zapisu dużej literki U .
27 kwi 13:31
27 kwi 13:35
..: Ma jedno rozwiązanie 11−x=0 więc x0=11
27 kwi 13:36
DużyBrat: 11 nie należy do dziedziny
27 kwi 13:37
ICSP: 11 należy do dziedziny.
27 kwi 13:38
ICSP: Jak chcesz mogę ci ją obliczyć.
27 kwi 13:38
..: a sorka nie zauważyłem no to ma 0
27 kwi 13:38
..: no weź pokaż bo nigdy nie wiem jak to się liczy
27 kwi 13:39
DużyBrat: przepraszam masz rację
27 kwi 13:39
DużyBrat: D=R/pierwiastek z 11 i −11
27 kwi 13:40
..: to wszystko była ironia
27 kwi 13:41