matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tgα
Ania:
tgα= ? Jak to liczyć
26 kwi 13:04
Kejt:
4
1
tgα=
=
8
2
26 kwi 13:04
Mateusz:
A jak to liczyć masz pokazane np tu:
https://matematykaszkolna.pl/strona/397.html
wraz z zadaniami rozwiązanymi
26 kwi 13:09