matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak rozwiazac
darek:
7
5
4
x
4
√
7
=
26 kwi 11:55
Kejt:
7
5
4
*
4
√
7
=7
5
4
*7
1
4
=7
6
4
=7
3
2
26 kwi 11:57
darek:
dziękuje Kejt!
26 kwi 11:58
Kejt:
proszę
26 kwi 12:01