matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trójmian
domino:
sprawdz trójmian kwadratowy: y=3x
2
−6x+5
26 kwi 10:24
domino:
czy moze ktos sprawdzic badz poprawic? a=3 b=−6 c=5 Δb
2
−4ac Δ=6
2
−4
2
3
2
5
2
Δ=36−40 Δ=4
√
Δ=2 czy dobrze sprawdziłem trójmian kwadratowy?
26 kwi 11:07
domino:
CZY KTOS SPRAWDZI CZY DOBRZE ZROBILEM ZADANIE
26 kwi 11:16