ile jest y * 9x^2
janek: ile jest y * 9x2
25 kwi 22:06
Kejt: 9x
2y?
25 kwi 22:07
M4ciek:
y*9x2 = 9yx2 ?
25 kwi 22:07
janek: to wiecie czy nie bardzo
25 kwi 22:08
janek: bo ten znak zapytania
25 kwi 22:08
Kejt: no napisałam.. ja nie wiem czego Ty oczekiwałeś.. heh.
25 kwi 22:08
25 kwi 22:08
janek: ile jest y * 9x2
25 kwi 22:08
janek: aha to jest napewno dobrze 9yx2?
25 kwi 22:09
Kejt: no przecież Ci napisałam

pomogłabym Ci wstać, ale chyba też zaraz padnę
25 kwi 22:10
M4ciek:
y*9x2 = y9x2 = x29y = 9x2y = 9yx2= yx29 = x2y9
25 kwi 22:11
M4ciek: Janek czy ta odpowiedź bardziej Cię satysfakcjonuje

?
25 kwi 22:11
Kejt: taa.. jest kilka opcji:
9x
2y, 9yx
2; yx
29; x
2y9;y9x
2; 9xxy wybierz sobie
25 kwi 22:13
janek: dzieki
25 kwi 22:13