matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę rozwiązać
iga2:
y=2x−3 współczynnik kierunkowy prostej prostopadłej jest równy ?
25 kwi 22:05
M4ciek:
a
1
* a
2
= −1 2 * a
2
= −1 a
2
= ...
25 kwi 22:06
Kejt:
a
1
*a
2
=−1 a
1
=2 2*a
2
=−1
1
a
2
=−
2
25 kwi 22:06