prosze o rozwiazanie
Ula: podaj liczbę przeciwną do x
x= 1cała i dwie trzecie=2
25 kwi 21:57
pytanie: staralem sie to zrozumiec ale poleglem [*]
25 kwi 21:58
Kejt: tak swoją drogą.. czy Ty wrzucasz tutaj całą swoją pracę domową, bo nie chce Ci się jej robić?
25 kwi 21:58
azo.justyna: 1)dana jest funkcja y=22−8x+6
a) znajdz wsp. wierzchołka i msc 0 tej funkcji
b)sporzadz jej wykres
c)okresl podziały monotoicznosci
d)rozwiaz nierównosc 2x−8x+6≤0
2)sprawdz trójmian kwadratowy y=3x−6x+5
25 kwi 22:10