matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz wspólrzędne punktu
niewiedza:
Bogdan błagam pomóż
Wyznacz współrzędne punktu P leżącego na prostej przechodzącej przez punkty A= (2,1), B=(-1,2), którego odległość od prostej y = 3/4 x - 2 jest równa 2
25 lut 16:27
Bogdan:
Już rozwiązane u Kasi 1990.
25 lut 17:27