matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proste pytanie .poprawienie pytania
gg:
gg: słuchajcie gdy mam np. takie coś 2=3m+3 mogę to zrobić tak −3+2=3m a dlaczego gdy np. zrobie to tak 2=3m+3 /:3 nie wyjdzie mi taki sam wynik?
24 kwi 13:13
gg:
juz wiem.zamotałem poprostu
24 kwi 13:17