matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pierwiastek.
ana01:
Czy 2
3
√
2
=
3
√
16
?
23 kwi 21:54
Ricka:
tak
23 kwi 21:57
karol:
Rickoc czy mogła byś to rozpisać?
23 kwi 21:59
John:
2
3
√
2
=
3
√
8 * 2
=
3
√
16
dlaczego 8? bo 2
3
23 kwi 22:24