matematykaszkolna.pl
Blondi: Ciągi! trzy liczby, których iloczyn wynosi 64 tworzą ciąg geometryczny. Te same liczby tworzą także ciąg arytmetyczny. Jakie to liczby? Wyznacz te ciągi...
4 kwi 19:41
Blondi: Już to sobie rozwiązałam... Na szczęście bo nikt inny by mi nie pomóg... Przysłowie matematyka : JEŻELI UMIESZ LICZYĆ, LICZ NA SIEBIEemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonka
5 kwi 12:11
ladybird: żałosne emotikonka a ilu osobą ty pomogłas?
6 kwi 12:35
ewelina: hehe.. ale za zrobione przeze mnie zadanie, to nie podziękowała nawet emotikonka
7 kwi 22:25
ladybird: emotikonka
8 kwi 12:57
ladybird: widocznie sie obraziła i postanowiła juz nie zagladac tutaj emotikonka
8 kwi 12:57
Blondi: Tak je zrobiłaś ze nic z tego nie wyszło.... Gdzie cie w ogóle matematyki uczyliemotikonka? W zooemotikonka?
8 kwi 15:50
Blondi: A i wy pomagacie... w najprostszych przykładach... wiec o co chodzi! ! ! ! ! Matematycy za 10... emotikonka
8 kwi 15:53
ewelina: hehe.. a ja kiedyś broniłam blondynek, że to tylko stereoptyp emotikonka
8 kwi 23:51
xXx: Nie bądż taka mądra bo cie ruskie na komputer przerobią... sory... kalkulator pani matematykemotikonka!
10 kwi 16:54
xXx: a zreszta nie masz do czego juz sie przyczepic to ci sie nick nie podoba bo Blondiemotikonka? rasistka...
10 kwi 16:55
bruno: nie czepiajcie się blądynek bo one są przecież takie sexi
13 kwi 21:09