Miejsce zerowe
Kamilos17: wyznacz miejsce zerowe
23 kwi 19:06
23 kwi 19:09
Kamilos17: dzięki a ten jak bo chciałem zrobić tak samo ale mi nie wychodzi
23 kwi 19:12
Kamilos17: zrobiłem tak
2x=11−10
2x=1
x=
12
23 kwi 19:17
karol: i jest dobrze
23 kwi 19:18
Kamilos17: dobrze wyszło ?
23 kwi 19:19
karol: tak
23 kwi 19:19
Kamilos17: dzięki za potwierdzenie
23 kwi 19:19
Rivi: 10x−11+2=0/*(x−11) x≠11
10+2(x−11)=0
10+2x−22=0
x=6
23 kwi 19:20
Rivi: ja bym nie powiedział, że dobrze
23 kwi 19:20
Kamilos17: dzięki rivi
23 kwi 19:21