łatwe
debil: | | 1 | | 3 | |
( |
| )−2 = ( |
| ) 2 to znaczy ze 3 2 = 8 czy 3*2= 6  |
| | 3 | | 1 | |
22 kwi 16:15
Sabin:
| | 3 | | 32 | | 9 | |
Ani jedno, ani drugie. ( |
| )2 = |
| = |
| = 4,5.
|
| | 1 | | 12 | | 2 | |
To powszechnie znany fakt że 1
2 = 2 i dziwi mnie że popełniacie takie błędy.
22 kwi 16:18
debil: zaraz zaraz 1*1 = 1
22 kwi 16:19
debil: no ale dzięki
22 kwi 16:19
bart: debil nie zartuj sobie 1*1=1 ? a nie 2 czasem?
22 kwi 16:20
debil: 2+2=5
22 kwi 16:23
bart: to jest nieprawda debil
22 kwi 16:23
debil: jest
22 kwi 16:23
bart : mam małego i co ....
22 kwi 16:24
debil: ale jesteś debil
22 kwi 16:24
Sabin: Widać, że nie bardzo kumasz. 1*1 − czyli 2 razy po 1. No to weź dwa razy po jednym jabłku − ile
będziesz miał? Proste, że 1*1 = 2
22 kwi 16:24
Sabin: ja też mam małego i co

debil naprawdę
22 kwi 16:25
bart: @bart wez spier....co? znowu zabawa we wcielanie sie w kogos innego?
22 kwi 16:26