ciągi
ninethhh: Wyznacz miejsca zerowe ciągu an = n2 − 3
22 kwi 13:02
22 kwi 13:12
ninethhh: 02 − 3 = 0: 2 = 0 −3 = 0 ?
22 kwi 13:19
ninethhh: 0 =
02 − 3
2x = − 3 :2
x = − 6
?
22 kwi 13:50
ninethhh: brr, bez x przy 2

Dobrze czy zle?
22 kwi 13:50
Ajtek: ninethhh nie podstawiaj w miejsce n zera, tylko rozwiąż równanie napisane przez Mordo
22 kwi 13:51
22 kwi 13:51
ninethhh: 0 = 2n −3
−2n = −3
−3 / −2
112 ?
22 kwi 14:01
22 kwi 14:16
ninethhh: Co się dzieje w tym przypadku z dwójką? Czy inne cyfry też tak tajemniczo znikają Panie Lolz?
22 kwi 14:18
ninethhh: aaaaaaaa już wiem −.−
22 kwi 14:19
22 kwi 14:19
22 kwi 14:20