matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciąg geometrczny
Romaa:
1
√
5
+2
wykaż, że podane liczy
√
5
− 2 ;
;
tworzą ciąg geometryczny
2
4
19 kwi 20:50
K+K:
1
(
√
5
+2)
(
)
2
=(
√
5
−2)*
2
4
L=P
19 kwi 20:53
Maciuś:
a2
a1
=
a3
a2
19 kwi 20:53