z
Kamil: wyrażenie x+3|4−x| dla x>4 ,ma wartosc?
19 kwi 19:40
Trąba: 4(x−3)
19 kwi 19:42
Kamil: a czemu tak ?
19 kwi 19:47
Ajtek: A czemu nie
19 kwi 19:48
Ajtek: x+3(x−4)=x+3x−12=4x−12=4(x−3)

.
19 kwi 19:49
Maciuś: traba skad to wziales?
19 kwi 19:50
Trąba: strzelałem
19 kwi 19:50
Ajtek: Strzał w "dychę"

.
19 kwi 19:51
K+K: przecież Ajtek wytłumaczył
19 kwi 19:51
Maciuś: jest zalozenie x>4 ok juz czaje myslalem ze przedzialy sobie ominales ot tak
19 kwi 19:51
Maciuś: hehe K+K sarkazm sie udal
19 kwi 19:51
Ajtek: Ja nic nie tłumaczyłem, klepałem bezwiednie w klawiaturę tylko

.
19 kwi 19:52