matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
nN:
Funkcje f (x) = x
11
− x
7
+ 3x − 2 i g (x) = x
11
−x
7
+ x +3 dla argumentu a przyjmują tę samą wrtośc. Zatem: A a=2,5 B a=1,5 C a=3,5 D a=0,5
19 kwi 17:07
K+K:
ODP 2
19 kwi 17:15
K+K:
Przepraszam odp a miało być
19 kwi 17:15