.
k.:

Na rysunku jest przedstawiony wykres funkcji y = f(x) .
1223
zbiór wartości tej funkcji to :
a) ( − 1, 3 )
b) < −3, 3)
c) <−4,2>
d) ( − nieskończoność, 3 ) −4
19 kwi 14:14
k.: tam ma być − 4 na tym rysunku
19 kwi 14:15
ICSP: C
19 kwi 14:19
k.: czemu akurat C ?
19 kwi 14:23
ICSP: bo zbiór wartości odczytujemy z osi OY najmniejsza wartość na tej osi to −4 a największa 2
19 kwi 14:26
K+K: korzystasz z osi Y zatem patrzysz ma minimalną i maksymalną wartość jaką przyjmuje ta funkcja
min=−4 a max=2 stad ten przedział
19 kwi 14:27
k.: yhym. już rozumiem, dzięki
19 kwi 14:29