matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
k.:
liczba log
3
36 − log
3
4 jest równa ?
19 kwi 13:04
Rivi:
jak odejmujesz logarytmy o tej samej podstawie to ich /te duże cyfry/ się dzielą =log
3
36
4
=log
3
9=?
19 kwi 13:06
k.:
= 2
dzięki
19 kwi 13:12