Dla mózgów:)
Michał874: bok kwadratu ma długość 2. Oblicz pole i obwód. Jak ktoś to zrobi to ma łeb.
18 kwi 19:49
Grześ: nie bądź śmieszny, zapisz wzory na pole i obwód i uwierz, że obliczeń nie masz dużo...
podpowiedź to wyniki sa jednocyfrowe
18 kwi 19:51
ICSP: P = ∫
20 2dx. = [2x+C]
20 = 2 * 2 + C − 2 * 0 − C = 4 − 0 = 4
Obw = 2 * (−(2i)
2) = 2 * (−(−4)) = 2 * 4 = 8
Uff trudne ale jakoś dałem radę
18 kwi 19:52
Michał874: hehe ICSP wrzuuciłem to dla zabawy ale twój sposób rozwiąznia jest całkiem niezły
18 kwi 19:58