matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
naszkicuj wykres
julia :
Naszkicuj wykres g(x)=log
3
81(x+1)
18 kwi 18:48
ICSP:
log
3
81 * (x+1) = log
3
81 + log
3
(x+1) = log
3
(x+1) + 4.
18 kwi 18:56
julia :
Dziękuję
18 kwi 20:04