matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY
Matek:
2*(0,3)do potęgi−1+4*8 do potegi
2
3
− 12 * 27do potęgi −
1
3
18 kwi 16:40
M:
19 mar 09:24
Krzysiek:
3
10
(
)
−1
=
10
3
8
2/3
=
3
√
8
2
=4
1
1
1
27
−1/3
=
=
=
27
1/3
3
√
27
3
10
1
20
2
2
2*
+4*4+12*
=
+16+4=6
+20=26
3
3
3
3
3
19 mar 10:04