wyznacz długości tego równoległoboku
Pawel_e36: pole równoległoboku o bokach 4 cm i 10 cm jest równe 20cm2.
17 kwi 20:08
zajączek:
Oczekujesz poprawnej odpowiedzi? ...to napisz porządnie treść zadania
17 kwi 20:30
Pawel_e36: Pole równoległoboku o bokach 4 cm i 5 10 cm jest równe 20 cm2. Wyznacz długości wysokości tego
równoległoboku .
17 kwi 21:05
kachamacha: co to jest 5 10 ?
17 kwi 21:06
Pawel_e36: sorry , ta 5 jest nie potrzebna , boki to 4cm i 10 cm .
17 kwi 21:08
Maryjusz: P=ah
4h=20 V 10h=20
h=5 V h=2
17 kwi 21:11