matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pilne
stefan :
jeżeli punkt A=(−3,7) nalezy do okręgu o środku O=(3,−1) to promień tego okręgu jest równy
16 kwi 21:00
M4ciek:
(x − a)
2
+ (y − b)
2
= r
2
Podstaw : x y a b A = (−3,7) O = (3,−1)
16 kwi 21:02
stefan :
dzieki
16 kwi 21:10