matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
różyczkaa:
oblicz pole ograniczone liniami: x+y=1 x+y=2 x−y=0 2x−y=0
16 kwi 19:41
ICSP:
Ja tu same funkcje liniowe widzę, wiec nie wiem po co całki używać.
16 kwi 19:42
różyczkaa:
bo tak trzeba./ z tego mam kolokfium
16 kwi 19:46