Ciekaw samej odpowiedzi
Wojteq66: Mam zadanko, ale nie posiadam odpowiedzi... mógłby ktoś zerknąć?
Dane są zdarzenia A,B∊Ω takie że P(AnB) = P(A)*P(B). Oblicz P(A'nB'), wiedząc, że P(A)=1/3
oraz P(B)=2/3
16 kwi 19:35
3mps!: zerkni do prawa de morgana
16 kwi 19:40
3mps!: ( A n B )' = A' u B'
chyba tak ale lepiej upewni sie
16 kwi 19:42
Wojteq66: z tego robiłem mejt
16 kwi 19:52
zajączek:
16 kwi 19:54
zajączek:
sorry ...chochlik
16 kwi 19:55
Wojteq66: zgadza się, dzieki!
16 kwi 20:01
zajączek:
16 kwi 20:12