matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz rownanie
esiu:
2x
2
+3x−5=−3
15 kwi 18:51
Ajtek:
2x
2
+3x−5+3=0 Walcz
.
15 kwi 18:52
Maryjusz:
2x
2
+3x−2=0 Δ=9+16=25 x
1
=−2
1
x
2
=
2
15 kwi 18:54
abc:
albo 2x
2
+3x=2
15 kwi 21:30