matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria suma sinusow iloczyn cosinusow
KAAA:
2
mam takie zadanie W kacie prostokatnym suma sinusow katow ostrych jest rowna
oblicz
3
iloczyn cosinusow
15 kwi 13:21
ICSP:
spojrz: sinα = cosβ sinβ = cosα sinα + sinβ = cosα + cosβ
Teraz już masz z górki.
15 kwi 13:23
KAAA:
thank you
15 kwi 13:49