matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pilne prosze !
lalalua:
Sprawdz tożsamośc (tgα + 1 )(tg(90
0
− α ) − 1 ) =
1
tgα
−tgα
14 kwi 23:24
lalalua:
Halo pomozcie
14 kwi 23:40
Basia:
wskazówka:
1
tg(90−α)=ctgα=
tgα
15 kwi 03:14