matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaa:
2+2
24 lut 08:39
blee:
hehehe
2+2=1 (w ciele modulo 3) 2+2=0 ( ciele modulo 4) 2+2=4 w ciele liczb rzeczywistych do wybowy do koloru
24 lut 11:57