matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kinia:
Czy ktoś mi może podać wzory
? Błagam do obliczania liczb np. takich o 2
−
1
5
: 2
1
2
14 kwi 18:09
Kinia:
bardzo proszę
14 kwi 18:12
Godzio:
a
m
: a
n
= a
m − n
14 kwi 18:12
ICSP:
a
x
: a
y
= a
x−y
14 kwi 18:13
Godzio:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
− tu masz wszystkie
14 kwi 18:13
Vizer:
a
x
=a
x
−
y
a
y
14 kwi 18:14
Kinia:
dziekuuje
14 kwi 18:14