matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcje
Neti:
Wykres funkcji kwadratowej f(x)= −5(x+1)
2
−2 nie ma punktów wspólnych z prostą o równaniu A. y=−2 B. y= 2 C. y= −5 D.y= −4 function(b){for(var a=0;a<this.length;a++)if(this[a]==b)return a;return-1}
14 kwi 18:03