matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc
rybak:
Liczba wymierna jest: A) √8 B) √1 ⁷/₉ C) √4 ⁴/₉ D) ⁵√25
14 kwi 17:31
R.W.17l:
A)
√
8
=2
√
2
16
4
B)
√
=
<−−−−−−−−−−−−−−− TA
9
3
40
2
√
10
C)
√
=
9
3
D) ileś tam xp
14 kwi 17:33