pomoc
pięknotka: naszkicuj wykres funkcji f(x)= 23 g(x)=−2. odczytaj z rysunku dla jakich argumentów
funkcja f przyjmuje wartości większe od wartości funkcji g.
14 kwi 13:44
14 kwi 16:11
14 kwi 19:15
ICSP: dwie funkcje stałe. Odp. dla x ∊ R
14 kwi 19:16
pięknotka: jak wykres narysować i jak tamtozaznaczyć
14 kwi 19:18
14 kwi 19:24
pięknotka: pomoże ktoś?
14 kwi 19:44
Maryjusz: | | 2 | |
ciągniesz linię prostą poziomą w |
| i w −2 ⇒ f(x)>g(x) ∀x∊ℛ |
| | 3 | |
14 kwi 19:47
pięknotka: zarąbista pomoc dzięki
14 kwi 19:48
ICSP:

niebieska y = −2
| | 1 | |
Oznacz osie i dobierz odpowiednie jednostki(proponuję |
| . ) |
| | 3 | |
14 kwi 19:50
pięknotka: ale te jednostki to na co
14 kwi 19:54
ICSP: widziałas kiedy wykres bez jednostek na osiach?
14 kwi 19:54
pięknotka: ja nie kumam jak mam je zaznaczyć w którym miejscu
14 kwi 19:56
pięknotka: kto pomoże bo mam nerwy już
14 kwi 20:01
15 kwi 11:50