plissssss
ciemny: Dwa boki trójkąta maja długości 8 i 10,a sinus kąta zawartego miedzy nimi wynosi 34. Pole
tego trójkata jest równe? prosze o uzasadnienie
13 kwi 22:27
ICSP: | | 1 | |
P = |
| a*b*sinα gdzie α jest katem zawartym pomiędzy bokami a i b |
| | 2 | |
| | 3 | |
P = U{1}[2} 8 * 10 * |
| . Reszta dla ciebie. |
| | 4 | |
13 kwi 22:29
Eta:
co tu uzaszdniać?
| | 1 | | 3 | |
P= |
| *8*10* |
| =........
|
| | 2 | | 4 | |
13 kwi 22:29
Eta:
13 kwi 22:30
ICSP: Eta możesz mi podać jakieś twierdzenie odnośnie reszt wielomianów. tzn czy są one jakoś od
siebie uzasadnione? Rozpatrujemy kolejne liczby naturalne jako argumenty
13 kwi 22:31
Eta:
Sprecyzuj treść zadania
13 kwi 22:32
ICSP: ech nie mogę tutaj

13 kwi 22:32
Eta:
13 kwi 22:33
ICSP: właśnie dlatego potrzebuje albo tego konta na plemionach albo maila
13 kwi 22:34
ICSP: tak czy inaczej

Proszę oto mój mail:
mati548@gmail.com.
Gdybyś miała chwilkę czasu to proszę napisz
13 kwi 22:40
Eta:
He he

....... i będziesz mnie zamęczać zadankami
13 kwi 22:45
Godzio:
Teraz to ja jestem zaciekawiony
13 kwi 22:46
ICSP: Od razu zamęczać

Przecież wiesz ze jakoś sobie radzę to nie wrzucę ci 10 zadań na minutę
13 kwi 22:46
ICSP: Też Godziu możesz napisać
13 kwi 22:49