matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kinia:
Prosze o pomoc: Napisz równanie prostej równoległej do prostej o równaniu y=2x−11 i przechodzącej przez punkt P=(1,2). Wszystko wyloczyłam b=0 i tylko teraz mam problem
jak napisać to równanie
13 kwi 22:12
Eta:
y= 2x
13 kwi 22:15
Kinia:
dziekuje
13 kwi 22:25