pomocy
pipi: Liczba log5 250 jest rowna? prosze o wytlumaczenie
13 kwi 21:42
Godzio:
log5250 = log5125 + log52 = 3 + log52
13 kwi 21:43
poratujcie: odpwiedzi
A:1+log5 25
B:1+log5 10
C:2+log5 10
D:2+log5 50
13 kwi 21:54
ICSP: log5 250 = log5 25 * 10 = log5 25 + log5 10 = 2 + log5 10
13 kwi 21:55
Kejt: no to chyba wypadałoby je podać przy treści zadania..
C.
2+log510=log525+log510=log5250
13 kwi 21:55
ICSP: Cześć Kejt
13 kwi 21:56
Kejt: cześć, cześć ICSP
13 kwi 21:57
Godzio:
Kejt miałem pytać, jak Ci poszła ta funkcja kwadratowa

?
13 kwi 21:59
Kejt: oddanie sprawdzianu, a raczej komentarz brzmiał tak: "Katarzyna to chyba nie umie podnosić do
kwadratu.." więc sam sobie odpowiedz
13 kwi 22:00
Kejt: ale i tak będę walczyć.. bo według ustawy chcąc 6 nie muszę mieć wiedzy wykraczającej poza
materiał. Szkoda tylko, że babka mi tego sprawdzianu nie oddała..
13 kwi 22:02
Godzio:
Walcz, walcz !

Ja na szczęście aż tak bardzo nie musiałem
13 kwi 22:07