Ciągi
kasia: jak zrobić to zadanie ?
Dany jest ciąg arytmetyczny o wyrazie ogólnym an= −5 +√11n. Wyznacz różnicę.
mam skorzystać ze wzoru r=an+1−an ...
13 kwi 20:36
Maciuś: an+1−an tak dokladnie
13 kwi 20:37
Natalia L.: Nie korzystaj z wzorow. Poprostu wejdz na lekcje, siadz w pierwszej lawce po 5 minutach
zanurkuj pod lawke i zacznij robic dobrze nauczycielowi. Sposob prosty i latwy sprawdzony w
mojej klasie. Zycze powodzenia
13 kwi 20:40
Natalia L.: ΔΔΔ
Natalia L. KING
MUEHEHE
13 kwi 20:43
kofi : po prostu po kolei wyznaczaj a
1, a
2, a
3... i wychodzi
√11.
a z Twojego wzoru wynika r=1
13 kwi 20:46
Natalia L.:

TUTAJ WCISNIJ PALE
13 kwi 20:46
:): Chyba nie chciałbym, zobaczyć Twojej twarzy, jeżeli Ty robisz to na każdej lekcji matematyki.
King ? Widać, ze chyba nie jesteś pewna/ny co do swojej płci
13 kwi 20:53