moje zyc albo nie zyc
oing: Jesli a=√2−1 i b=√2+1, to iloraz a/b jest rowny?
13 kwi 20:02
;): 1
13 kwi 20:06
Maciuś: po prostu pomnóż to

skorzystaj ze wzoru na różnicę kwadratow ktore brzmi nastepująco:
(a+b)(a−b)=a
2−b
2
13 kwi 20:11
oing: a jak to policzyc?
13 kwi 20:12
13 kwi 20:14
bart: Maciuś
13 kwi 20:14
oing: a moze mi ktos powiedziec czy to bedzie 3−2{2}?
13 kwi 20:15
oing: a moze mi ktos powiedziec czy to bedzie 3−2√2?
13 kwi 20:16
;): Napisałem Ci wyżej że wynik będzie 1
13 kwi 20:16
Eta:
tak

= 3−2
√2
13 kwi 20:17
oing: no ok dzieki bardzo
13 kwi 20:17
Eta:
Co Ty bredzisz "wielokropku"
13 kwi 20:19
;): Jej przepraszam idę coś zjeść bo już nie myślę przepraszam najmocniej
13 kwi 20:24
Eta:
13 kwi 20:28
Maciuś: iloraz

hehe przepraszam po... mi sie

jak bedzie iloczyn uzyjesz mojej metody
13 kwi 20:29